Skip to main content

Oud-Kleine Kees actrice Anne Meijer speelt mee in WAT DE F*CK IS GELUK: een vrolijke, humorvolle en kwetsbare muziekvoorstelling over een gezin met een depressieve puberdochter. Na jaren bij het kindertheater van Theatergroep Koperen Kees te hebben gespeeld, speelt Anne Meijer nu bij professionele gezelschappen. Het is dan extra speciaal dat zij met deze productie terugkeert naar waar haar acteercarrière begonnen is. 

In WAT DE F*CK IS GELUK speelt Anne dochter Piep, die in het stuk haar somberheid verbergt. Soms zingt ze als een waterval en gaan de remmen los. Haar moeder, een energiek dansende vrouw, wil dochter Piep laten vliegen – wat meestal niet lukt. Vader is niet zo van de emoties, hij is druk met zijn computers en gitaren. Zo zoekt elk gezinslid naar de woorden en het ritme om zich te uiten. Ze zijn in een waaier aan muziekstijlen naar elkaar op zoek. En vinden elkaar ook. Uiteindelijk. Maar daar is een heel concert voor nodig.

Uiteindelijk is de conclusie: praat er over want zwijgen is geen oplossing. In een tijd waarin veel jongeren en jong volwassenen kampen met somberheid is deze voorstelling een verademing. De voorstelling nodigt uit tot dialoog.

WAT DE F*CK IS GELUK is in Theater Kees Huissen eenmalig te zien op 7 oktober 2023. De kaartverkoop is al geopend, dus wees er snel bij. De laatste tickets zijn verkrijgbaar via deze pagina.