Skip to main content

Ik heb geen tickets ontvangen

Je bent nu bij:

Na het afronden van je bestelling zou je binnen enkele minuten de bestelbevestiging én een aparte e-mail met de tickets moeten ontvangen. De meest voorkomende oorzaak waarom de tickets niet aankomen is gebruik van een niet-bestaand e-mailadres. Bijvoorbeeld met een .con- of .ml-adres. Maar ook een fanatiek spamfilter kan de boosdoener zijn.

Hoe dan ook. We gaan op ticketjacht. 🙂

  1. Controleer eerst of er geld is afgeschreven van je bankrekening. Zoek naar ‘Theater Kees via Mollie’. Is er geen bedrag afgeschreven? Dan is je bestelling ook niet geplaatst.
  2. Is er inderdaad een bedrag afgeschreven? Kijk dan eens in je spam of junk folder. We doen ons best om ervoor te zorgen dat de kaarten netjes in je inbox terecht komen. Echter gebeurt het soms bij spamfilters die streng ingesteld zijn dat de kaarten toch naar de ‘ongewenste berichten’ gestuurd worden.
  3. Je kunt je tickets echt nergens vinden? Geen nood. Als je geld is afgeschreven staat in de transactie van je bankafschrift het bestelnummer waarmee jouw bestelling in ons verkoopsysteem bekend is. Jouw tickets staan waarschijnlijk wel in ons systeem, maar zijn (om welke reden dan ook) niet bij jou aangekomen. Neem gerust contact op met onze ticketservice, het liefst mét het bestelnummer. We helpen je graag verder de tickets boven water te krijgen.