Lekker!

De nieuwste productie van Jeugdtheater StairKees

Tickets bestellen

Kaarten voor onze nieuwe voorstelling ‘Lekker!’ zijn nu beschikbaar. Door te klikken op de knop hieronder kan je bestellen. En als je dan toch bezig bent, bestel er ook meteen één voor je nicht of zo. Is toch lief?

Kaarten kopen

Over StairKees

Bij Jeugdtheater StairKees maken we al meer dan 10 jaar lang ieder jaar voorstellingen voor en door jongeren. We doen alles zelf, van het schrijven van het script tot het bouwen van decors en het samenstellen van kostuums. Alles wordt gedaan door jongeren!

Onze voorstellingen zijn vaak grappig, soms ontroerend en meestal behoorlijk lomp. Ook zijn ze onvoorspelbaar. We maken namelijk lekker waar we zin in hebben. Dat is het voordeel van alles zelf doen!

Zelf meedoen

Ben jij tussen de 14 en 19 jaar oud en wil jij graag met ons theater maken? Klik op de knop en meld je aan! Wil je alleen een avond sfeerproeven? Klik dan ook op de knop om je aan te melden!

Aanmelden

Vragen?

Dat komt goed uit! Wij hebben namelijk heel veel antwoorden waar we graag van af willen. Stuur ons je vraag in een berichtje. En als we je lief vinden, geven we nog antwoord ook!

Vraag over StairKees?

Zoek contact met ons team!

info@stairkees.nl

Vraag over tickets?

Stuur een bericht naar onze klantenservice.

tickets@theater-kees.nl

Andere vragen?

Als je niet weet wie je moet hebben.

info@theater-kees.nl