Steun lokale theatermakers, word Vriend van Kees!

Door Vriend van Kees te worden, steun je Theatergroep Koperen Kees en al haar onderdelen. Hierdoor kunnen wij mooie theaterproducties voor ons publiek en onze vrienden blijven maken.

Hoe kan ik steunen?

Koperen Kees

Voor jong en oud

Theater Kees

Klein toneel, grootse belevingen

Kleine Kees

Kindertheater

StairKees

Jeugdtheater

Mooie verhalen vertellen zit in onze genen

Theatergroep Koperen Kees is een theatervereniging die bijna 20 jaar bestaat. Wat jaren geleden begon als een theatergroep die gymzalen omtoverde tot ware theaters, is inmiddels uitgegroeid tot een toneelgezelschap met eigen theater dat volledig gerund wordt door enthousiaste leden en vrijwilligers. Ons eigen theatergebouw, Theater Kees, is gemaakt om het publiek vanuit Lingewaard en omstreken op een toegankelijke manier te kunnen laten genieten van prachtige theaterproducties. Jaarlijks produceren wij gemiddeld 3 voorstellingen. Van een gezellige musical tot een spannende toneelvoorstelling.

Onze leden zijn enthousiaste mensen met een passie voor theater en een warm hart voor de vereniging. Ieder seizoen zetten zij zich voor volle 100% in om de meest fantastische voorstellingen neer te zetten. Alles wat bij de voorstellingen komt kijken wordt door onze leden en vrijwilligers verzorgd. Van het maken van kleding en decor tot de marketing en de techniek van de voorstelling: niets is voor ons te gek. Toneel is méér dan een hobby, het is een tweede thuis met een theaterfamilie die altijd voor je klaar staat.

Goede Vriend

50,-

Per jaar
 • Jaarlijks vaste bijdrage
 •  Ieder kwartaal Vriendenpost
 • Exclusieve Kees-tas
 • 1 Vrijkaartje voor een Kees-productie
Ja, ik word Vriend

Gulle Vriend

vanaf € 1,-

Eenmalig
 • Eenmalig vrije donatie
 • Ieder kwartaal Vriendenpost (1 jaar)
 •  Exclusieve Kees-tas
 • 1 Vrijkaartje voor een Kees-productie

Eenmalig doneren

SponsorZakelijke samenwerking?

v.a. € 150

Per jaar
 •  Naams- en logovermelding
 • Advertentieruimte
 • Vrijkaartjes
 • VIP-avond

Bespreek mogelijkheden

Welke onderdelen steun ik door Vriend te worden?

Door Vriend van Kees te worden, steunt u alle onderdelen binnen ons theater: Theater Kees, Theatergroep Koperen Kees, Jeugdtheater Stairkees en Kindertheater Kleine Kees.

Hoe wordt mijn bijdrage besteed?

De door uw geleverde bijdrage zal door de verschillende onderdelen binnen ons theater naar eigen inzicht worden besteed. Dit kan inhouden dat er van uw bijdrage kostuums worden gemaakt, rekwisieten worden gekocht of decorstukken worden gebouwd. Wat zeker is, is dat uw bijdrage zorgvuldig en zinnig besteed zal worden.

Hoe werkt de betaling?

Als Gulle Vriend verloopt de betaling via IDEAL. Via de donatieknop wordt u naar een pagina verwezen waar u het bedrag kunt invullen wat u aan ons wilt doneren. Dit is een eenmalige transactie.

 

Als Goede Vriend verloopt de betaling via een automatische incasso die jaarlijks geïnd wordt, tenzij u de vriendschap opzegt. Dit kan door een opzeggingsbericht te sturen naar info@koperen-kees.nl

Hoe vaak kan ik steunen?

Als Goede Vriend doneert u jaarlijks een bedrag van 50 euro. Dit gaat middels een automatisch incasso.

 

Als Gulle Vriend doneert u eenmalig een bedrag naar keuze. U mag zo vaak optreden als Gulle Vriend als u wilt. Als Gulle Vriend heeft u geen verplichtingen, enkel liefde voor ons theater.

Kan mijn bedrijf ook Vriend worden?

Vrienden zijn individuele personen. Uw bedrijf kan zich daarom niet aanmelden als Vriend van Kees. Mocht uw bedrijf ons theater willen steunen, dan verwijzen wij u graag naar de sponsorpagina. Daar vindt u meer informatie over de mogelijkheden om ons te sponsoren.

Vrienden van Kees in een notendop

Door Vriend van Kees te worden steunt u Theater Kees en al zijn onderdelen. Hierdoor kunnen wij mooie theaterproducties voor ons publiek en onze vrienden blijven maken.

Interesse in een samenwerking?

Wilt u of uw bedrijf samenwerken met Theater Kees? Laat ons dit weten en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bel mij terug