Skip to main content

Zegt het voort! Op zondag 15 januari a.s. is er in Theater Kees in Huissen een kledingverkoop van 14.00 tot 16.00 uur.

Het kostuummagazijn puilt uit en er moet weer ruimte gecreëerd worden voor nieuwe kostuums. Dat betekent dat we de meest uiteenlopende kostuums en kleding te koop aanbieden! Dus ben je nog op zoek naar een origineel carnavalskostuum, kom even kijken en misschien ben je wel het origineelst verkleed met de drie dolle dagen.

Ben je geen carnavalsganger maar zit je bijvoorbeeld wel bij een toneelgezelschap of werk je mee aan een schoolmusical? Dan is er ook vast iets voor je bij Er zijn kostuums voor kinderen en kindergroepen en voor volwassenen in allerlei maten. Ook zijn er diverse accessoires als hoedjes, tasjes, sjaals, etc.

Kom zondag 15 januari tussen 14:00 uur en 16:00 uur even neuzen op het Kampstuk 23 in Huissen.