Skip to main content

Honderd afzonderlijke zeshoeken vormen een vijf meter hoog decor. En op datzelfde decor worden filmbeelden geprojecteerd die speciaal zijn opgenomen in de Franse natuur. Jeugdtheater StairKees’ jubileumproductie staat bol van creatieve en technische ambitie.

“De wijze waarop moderne technieken worden gecombineerd met het spel op de vloer … de verhaallijn en een einde wat enorm smaakt naar meer.” aldus een enthousiaste bezoeker afgelopen najaar. Dat langverwachte vervolg is binnenkort te zien in Theater Kees in Huissen.

De voorstelling gaat over vrienden die besluiten in de Duitse bossen te gaan kamperen. Geen klok, geen verantwoordelijkheden en geen regels. Pure vrijheid. Eventjes er tussenuit, al denkt niet iedereen daar hetzelfde over.Het bouwen aan een nieuw bestaan verandert in een ontvluchting waarin alleen échte vriendschap telt. De vrienden trekken verder naar het zuiden. Achtervolgd door schuld en angst. Maar kunnen ze elkaar vertrouwen?

Alles rondom deze theater-/filmproductie is door de jongeren zelf bedacht en ontwikkeld. Van techniek tot kostuum, van decor tot flyerontwerp. Voor de première is een speciaal arrangement samengesteld waarbij bezoekers kunnen genieten van beide producties inclusief een diner.

Ausfahrt zum Rastplatz is te zien op 27, 28 mei en op 4 juni in Theater Kees te Huissen. Heb je Ausfahrt al gezien? Bezoek dan alleen het vervolg: Rastplatz. Deze voorstelling is te zien op 3, 10 en 11 juni om 20:00 uur. Tickets zijn vanaf €10,- verkrijgbaar. Wees er snel bij! Adviesleeftijd: 12+.