Skip to main content

Update: 15 februari 2022

Afgelopen persconferentie maakte minister van VWS Ernst Kuipers bekend dat vanaf 25 februari 2022 evenementen met een vaste zitplaats vrij toegankelijk zijn. Een coronatoegangsbewijs is in Theater Kees daarom niet meer nodig en ook het mondkapje kan thuisblijven.

Doordat we afgelopen maanden volledig hebben stilgelegen is ook de productie De Goochelaar van Os van Theatergroep Koperen Kees stil komen te staan. De Goochelaar van Os stond oorspronkelijk gepland voor december/januari en is daarna verplaatst naar maart/april 2022. Onze voorstellingen worden ontwikkeld in de vrije avonduren van onze vrijwilligers en zodoende is de productie nog niet helemaal klaar. We verwachten deze voorstelling helaas nogmaals te moeten verplaatsen. Zodra nieuwe speeldata bekend zijn worden alle kaarthouders daarover per mail op de hoogte gebracht.

We zijn verheugd binnenkort onze theaterdeuren weer te mogen openen. De eerstvolgende voorstelling in ons theater is Alice in Wonderwereld van Kindertheater Kleine Kees.


Update: 25 januari 2022

Bij de coronapersconferentie van 25 januari 2022 werden de maatregelen voor horeca, musea, bioscopen en theater versoepeld. Tot 22:00 uur zouden wij onze deuren weer mogen openen, met inachtneming van 1,5 meter afstand. Het zou betekenen dat onze zaalcapaciteit van 120 zitplaatsen terugvalt naar slechts 30 zitplaatsen.

Met deze nieuwe maatregelen kunnen wij niet kostendekkend de voorstellingen laten doorgaan. Het klinkt wrang, maar dichtblijven is in deze uitzichtloze situatie financieel gezien de beste optie. Met pijn in ons hart moeten wij daarom mededelen dat Theater Kees gesloten blijft voor publiek.


Update: 14 januari 2022

Tijdens de coronapersconferentie van 14 januari 2022 werden geen versoepelingen bekendgemaakt voor horeca, bioscopen en theaters. Onze deuren blijven in ieder geval t/m dinsdag 25 januari 2022 gesloten. De eerstvolgende voorstelling ‘De Goochelaar van Os’ staat gepland voor maart/april 2022.

Tot 14 januari 2022 konden kaarthouders kiezen voor een nieuwe speeldatum, restitutie of donatie van het aankoopbedrag. Kaarthouders die geen keuze hebben gemaakt zullen automatisch hun aankoopbedrag teruggestort krijgen; de tickets worden geannuleerd.


Update: 14 december 2021

Wegens verlenging en uitbreiding van de coronamaatregelen zijn alle evenementen t/m vrijdag 14 januari 2022 afgelast. Kaarthouders zijn per mail geïnformeerd over restitutie of het omboeken van hun tickets.

We hebben grote financiële risico’s genomen door een compleet theaterprogramma op te tuigen, zonder dat er afgelopen zomer waarschuwingen waren over eventueel terugkerende coronamaatregelen. Ondanks de steunpakketten van de overheid komen wij als theatervereniging (vooralsnog) voor geen enkel steunpakket in aanmerking.

Desondanks lopen onze vaste lasten wel door. Door je kaarten te laten omboeken of het aankoopbedrag te doneren steun je onze vereniging en komen wij deze moeilijke periode te boven.


26 november 2021

Vanwege de afgekondigde (avond)lockdown zijn wij genoodzaakt onze programmering aan te passen.

De Goochelaar van Os
Onze voorstellingen worden ontwikkeld in de vrije avonduren van onze vrijwilligers. Door de avondlockdown is de productie volledig stil komen te liggen. Om die achterstand in te halen zal De Goochelaar van Os worden verplaatst naar maart/april 2022. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar!

Rastplatz
Als gevolg van de verplaatsing van De Goochelaar van Os naar maart/april 2022, zal Rastplatz doorschuiven naar mei/juni 2022. Voor deze nieuwe speeldata zijn vanaf nu tickets te bestellen.

Heb je tickets gekocht voor een voorstelling die verplaatst wordt? Heb je tickets gekocht voor een voorstelling die verplaatst wordt? Dan ontvang je binnenkort bericht over restitutie of het omboeken van jouw ticket(s) naar een nieuwe speeldatum. Wij doen ons best alle kaarthouders zo snel mogelijk te informeren. Geen mail ontvangen? Geef via deze pagina aan wat er met jouw tickets mag gebeuren.

Blijf gezond en hopelijk tot gauw!