In maart 2020 speelt Jeugdtheater StairKees haar nieuwste, zelfgeschreven voorstelling: Salestijgers!

Plot

Hé, ik moet je wat vertellen! Oh, je moet naar je werk? Maar je moet toch ook eten? Jij moet echt een maaltijdboxabonnenment nemen. En moet jij geen weekendkrant? Je moet tenslotte de actualiteiten een beetje volgen. Wát moet je? Oh, je moet iemand ontmoeten…?!

Na de kolderieke en onbegrensde ‘kutkabouters’ komt Jeugdtheater StairKees dit seizoen terug met Salestijgers! Verfrissend en eigentijds theater met alle absurditeit die je van StairKees gewend bent. Dit moet je zien!

Deze voorstelling is geschikt voor bezoekers vanaf 12 jaar.

Jeugdtheater StairKees speelt Salestijgers
Duur
  • 2 uur
Pauze

20 minuten

Speeldata
  • Zaterdag 7 maart 2020 [try-out]
  • Vrijdag 13 maart 2020 [première]
  • Zaterdag 14 maart 2020
  • Vrijdag 20 maart 2020
  • Zaterdag 21 maart 2020
  • Zaterdag 28 maart 2020

Kampstuk 23, Huissen