Skip to main content

15 jaar Kindertheater Kleine Kees
Belle en het Beest, een betoverend sprookje

Afgelopen mei zou Kindertheater Kleine Kees haar vijftiende verjaardag vieren met de voorstelling ‘Belle en het Beest’. De komst van het Coronavirus gooide echter roet in het eten. Volgend jaar in de meivakantie speelt het jubilerende kindertheater de voorstelling alsnog! De exacte datums zijn nog niet bekend, dus houd deze pagina goed in de gaten of volg Kindertheater Kleine Kees op social media.

Bezoekers die tickets voor één van de originele uitvoeringsdatums gekocht hadden, hebben hier bericht over ontvangen. Heb je dit bericht gemist? Neem dan contact met ons op.

Heb je vragen over onze maatregelen omtrent het coronavirus? Klik hier.

Plot

De mooie Belle woont samen met haar vader in een klein dorpje. Gaston, een arrogante, onsympathieke jongeman uit hetzelfde dorp heeft besloten dat Belle zijn vrouw wordt, al denkt Belle hier zelf anders over…

Op een dag verdwaald de vader van Belle in het bos en wordt gevangen genomen en opgesloten in het kasteel van het griezelige beest. Belle gaat opzoek en vindt haar vader en besluit haar leven te ruilen voor dat van haar vader. Met behulp van het betoverde personeel voelt Belle zich steeds meer thuis in het kasteel. Maar dat griezelige beest, is dat wel zo’n akelig figuur of schuilt er diep van binnen een ander persoon?

Prachtige feel good jubileumvoorstelling waarin de liefde altijd wint, als je er maar voor gaat.

script: Dirk Callens

Duur
  • 1 uur en 30 minuten
Pauze

20 minuten

Speeldata
  • Binnenkort beschikbaar