Informatie

Mijn bezoek

Hoe is Theater Kees bereikbaar?

Theater Kees is zowel per auto, fiets als met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Neem als navigatieadres: Kampstuk 23, 6852AC, Huissen. Theater Kees beschikt over dertig eigen parkeerplaatsen en een plek om je fiets te stallen. Kom je met het openbaar vervoer? Vanaf bushalte “Bredestraat” is Theater Kees op zeven minuten lopen, klik hier voor de vertrektijden.

Hoe kan ik betalen in Theater Kees?

In Theater Kees kunt u zowel met PIN als contant betalen.

Kan ik bij jullie parkeren?

Zeker! Ons theater beschikt over een parkeerterrein waar ruimte is voor dertig auto’s. Parkeren is bovendien geheel gratis.

Kom je met de fiets? Ook voor je fiets is er een gratis overdekte fietsenstalling.

Het kan voorkomen dat er op ons parkeerterrein geen plek meer is. In dat geval kun je iets verder terug aan het Kampstuk ook gratis je auto kwijt.

Waar vind ik Theater Kees?

In het prachtige Huissen! Iets ten zuiden van Arnhem. Ons bezoekadres is Kampstuk 23 in Huissen. Nog geen 5 minuten van de snelweg verwijderd.

Kom je met het openbaar vervoer? Bushalte ‘Bredestraat’ is op 7 minuten lopen en de bus vanuit Arnhem doet er een kwartiertje over. Bus gemist? Maak je niet druk; de bus rijdt 6 keer per uur naar Huissen.

Tickets

Tickets kwijt of niet ontvangen?
  1. Kijk eerst eens in je spam of junk folder. We doen ons best om ervoor te zorgen dat de kaarten netjes in je inbox terecht komen. Echter gebeurt het soms bij spamfilters die streng ingesteld zijn dat de kaarten toch naar de junk folder gestuurd worden.
  2. Als je de ticket(s) niet in je spamfolder kunt vinden kun je op deze pagina je bestelling aan de hand van je betaalkenmerk terugvinden. Het betaalkenmerk bestaat uit een combinatie van letters en cijfer en is 16 tekens lang. Een voorbeeld van een betaalkenmerk zie je in de afbeelding hieronder.

Voorstellingen

De voorstelling is uitverkocht, wat kan ik doen?

Is een voorstelling of concert uitverkocht, dan biedt de wachtlijst een laatste kans. Neemt u daarvoor contact op met de kassa. Garanties biedt dit niet, maar mochten er stoelen beschikbaar komen dan nemen wij contact met u op.

Hoe laat is de pauze en de eindtijd van de voorstelling?

De pauzetijden en eindtijden verschillen per voorstelling. Op de avond van de voorstelling kunt u op onze digitale borden zien tot hoe laat de voorstelling duurt en hoe laat de pauze is gepland. Let op: dit is altijd onder voorbehoud van wijzigingen. U kunt ook contact opnemen met onze kassa, één week voor aanvang van de voorstelling. In de meeste gevallen kunnen zij u dan informeren over de pauzetijden en eindtijden.

Mogen er film of beeldopnamen worden gemaakt tijdens voorstellingen?

Er mogen geen beeld- en/of geluidsopnames worden gemaakt tijdens voorstellingen. In sommige gevallen is dit, bijvoorbeeld tijdens het slotapplaus, wel toegestaan. In dergelijke gevallen wordt dit duidelijk voorafgaande aan de voorstelling aangegeven.